Čišćenje i zaštita

Pružamo usluge čišćenja i zaštite kamenih površina na Vašem objektu. Koristimo prokušane metode i sredstva za čišćenje i impregnaciju. Sve radove izvodimo stručno i pedantno, a posjedujemo dugogodišnje iskustvo i obučeno osoblje. Redoslijed izvođenja radova: ČIŠĆENJE, KRISTALIZIRANJE (OČVRŠĆIVANJE) i ZAŠTITNO PREMAZIVANJE. Navedene usluge se poduzimaju ako želimo: očistiti zaprljanu kamenu površinu, osvježiti izgled, očvrsnuti površinu da je otpornija na habanje ili zaštititi kamen od utjecaja okoliša.

Zaštita od zaprljanja već je odlična zaštita i od strukturalnih oštećenja nastalih od raznih tekućina uključujući utjecaj soli (osoljavanje), smrzavanja-odmrzavanja i ljuštenja. Sredstva koja upotrebljavamo također učinkovito sprječavaju nastanak gljivica i mahovine u porama tretiranog materijala. Nakon aplikacije odolijevaju čišćenju kemikalijama, prometu, utjecaju sunca, čak i korištenju visokotlačne pumpe pri postupku čišćenja. Toliko su pouzdani da se može jamčiti učinak zaštite i do 20 godina ako je proizvod nanešen od strane certificiranog korisnika.

Usluga sadrži: dolazak na objekt, procjenu stanja, stručno savjetovanje i izradu troškovnika radova. Nakon prihvaćene ponude slijede radovi po predviđenim fazama.

pod_stain_proof_alifloor

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.