Siječanj 2017.

ZAŠTITA I ČIŠĆENJE KAMENA

Impregnacijske zaštite koje olakšavaju čišćenje i održavanje. Zadržavaju izvornu boju i teksturu materijala. Dugotrajna zaštita i do 15 godina.

Mikročestice impregnacije prodiru duboko u materijal pa se tako ne oštećuje zaštitni sloj pri habanju površine. Zaštita visokofrekventnih podova od površinskog prljanja - usklađeno sa standardom ISO 10545-14 - određivanje otpornosti na prljanje - Klasa 5 (najviša).

Referentni projekti - primjena DRY-TREAT proizvoda na objektima širom svijeta: Fotografije i PDF ! »

STAIN-PROOF Impregnacijska zaštita

Bezbojna, dišuća, paropropusna zaštita za sve vrste prirodnog i umjetnog kamena, ciglu i beton. Štiti od štetnog utjecaja vode, soli i uljnih nečistoća. Umanjuje pojavu plijesni i mahovine. Sve unutarnje i vanjske površine lake su za čišćenje i održavanje. Zadržavaju svjež i lijep izgled za dugo vremena.

Detaljnije »

40-SK Konsolidator površine

Bezbojna, paropropusna impregnacijska zaštita za prirodni kamen, ciglu, beton, keramiku i žbuku. Zbog svojstva konsolidiranja površine posebno je pogodna za zaštitu poroznih materijala od morske vode i soli.

Detaljnije »

Primjena impregnacijske zaštite STAIN-PROOF™ na podnim kamenim pločama. Pogledaj VIDEO ! »

OLE REPELLA Impregnacija na bazi vode

Impregnacijska zaštita za sve vrste poroznih materijala. Proizvedena je sa potpunom novom tehnologijom na bazi vode s vrlo malim udjelom štetnih tvari, dišuća je i potpuno nevidljiva.

Detaljnije »

OXY KLENZA Alkalni čistač na bazi kisika

Snažno alkalno sredstvo za čišćenje na bazi kisika bez klora. Pogodno za vanjsku i unutarnju primjenu na raznim površinama: podovi i zidovi kuhinja, kupatila, bazena. Učinkovito čisti sva organska zaprljanja, tragove lišća, alge, masnoće.

Detaljnije »