Silestone

Kuhinjske radne ploče od kvarca Silestone vrhunskih su mehaničkih svojstava: otporne na oštećenja, ogrebotine i udarce, a stupanj tvrdoće (7 po Mohsovoj skali) im je veći nego kod granita. Izrađuju se od 94 % prirodnog minerala kvarca. Površine su im neporozne, što je osobito važno ako se prolije kava, vino ili ulje. Neke su izrađene u antibakterijskoj tehnologiji iona srebra, što znači zaštitu zdravlja ukućana na najvišem nivou. Vrlo su otporne na kiseline i prljanje.

Slika iznad – Foto galerija radnih kuhinjskih ploča

Certifikati: Hygiene Tested LGA (proizvodni proces i higijenska svojstva osiguravaju najvišu razinu higijene svojim korisnicima), NSF (siguran proizvod za neposredan dodir s hranom) i Greenguard® (dokaz da Silestone ne šteti okolišu i živim bićima, ne zagađuje zrak, te na taj način pridonosi zaštiti našeg životnog okruženja). Zbog svoje neškodljivosti pogodan je za uporabu u školama, vrtićima, javnim ustanovama, hotelima, restoranima, menzama i domovima.

Cjenik i katalog boja kvarc ploča

Na slici iznad su dostupne teksture, odnosno površinske obrade: Suede (blago hrapavo), Volcano (hrapavo) i Polished (polirano, glatko)

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.