Ultrakompakti

Ultrakompakti u pločama proizvedeni su posebnim tehnološkim procesom formiranja krutnine iz čestica toplinom i tlakom bez dovođenja u rastaljeno stanje (sinterized particles). Rezultat su ploče izuzetne otpornosti na ogrebotine, prljanje, grijanje, otvoreni plamen. Isto tako su gotovo neporozne, vatrootporne i otporne na UV zračenje.

Dekton je sofisticirana mješavina sirovina koje se koriste u proizvodnji stakla, najnovije generacije keramičkih materijala i kvarcnih površina. To je inovativna kategorija proizvoda, stvorena s ciljem predviđanja budućnosti površina dizajniranih za svijet arhitekture i dizajna.

Za proizvodnju Dektona koristi se ekskluzivna “TSP” tehnologija sinteriranja čestica, tehnološki proces koji se sastoji u ubrzavanju metamorfnih promjena na koje se prirodni kamen podvrgava tisućljećima pod visokim tlakovima i visokim temperaturama. Primjenjiv i na unutarnjim i vanjskim prostorima, Dekton ima izvrsna mehanička svojstva. Nudi beskonačne mogućnosti oblikovanja jer je izrađen  u velikim formatima (i do 320 cm x 144 cm). Dekton je materijal pogodan za primjenu u kuhinjama, kupaonicama, fasadama, zidovima ili podovima s visokim prometom:

Dekton ultrakompakt primjena video link

Video: kako se proizvode ultrakompakti:

Dekton ultrakompakt proizvodnja video link

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.