Čišćenje i zaštita kamena

Čišćenje i zaštita kamena

Dry-Treat je inovativni proizvođač sredstava za postupke kao što su čišćenje i zaštita kamena, te ostalih poroznih građevinskih materijala kao što su mramor, cigla, travertin, beton, lisnati kamen, pješčar, terakota. Dry-Treat tehnologija proizvodnje omogućava modificiranim molekulama silana i floura prodor duboko u tretirani materijal i putem kemijske reakcije trajno vezanje duboko u njegovim porama, stvarajući trajnu barijeru kao zaštitu od vode, ulja i ostalih nečistoća.

Tako duboko postavljena barijera nije samo odlična zaštita od zaprljanja već je odlična zaštita i od strukturalnih oštećenja nastalih od  raznih tekućina uključujući: utjecaj soli (osoljavanje), smrzavanja-odmrzavanja i ljuštenja. Dry-Treat zaštite također učinkovito sprječavaju nastanak gljivica i mahovine u porama tretiranog materijala.

Dry-Treat zaštite su tehnološki drukčije od najčešće dostupnih silikonskih, teflonskih i siloksanskih impregnacija. Njihove posebno dizajnirane molekule prodiru tamo gdje druge ne mogu, pa se događa zatvaranje pora i trajno vezivanje. Dry-Treat zaštite nakon aplikacije odolijevaju čišćenju kemikalijama, prometu, utjecaju sunca, čak i korištenju visokotlačne pumpe u čišćenju koja bi mogla oštetiti nanešenu impregnaciju.

Dry-Treat proizvodi su toliko pouzdani da se može jamčiti učinak zaštite i do 15 godina ako je proizvod nanešen od strane certificiranog Dry-Treat korisnika.


Dry-Treat – kako djeluje + vodič za izbor sredstva
Hanafinn – savjeti za primjenu + tablica pokrivnosti m2


REFERENTNI PROJEKTI – primjena na objektima širom svijeta


Prikazuje se svih 5 rezultata