Megapoxy 69

EPOKSIDNO LJEPILO VELIKE IZDRŽLJIVOSTI

Opis

Megapoxy 69 je višenamjenski poluprozirni nekapajući dvokomponentni epoksidni gel, pogodan za lijepljenje raznih materijala. Megapoxy 69 odličan je za lijepljenje i spajanje drva, drvenih konstrukcija u građevini i drvenih djelova u nautičkom sektoru. Velika snaga i otpornost pokazala se idealna i za najteže morske uvjete. Također je odličan za konstrukcijska ljepljenja metala za metal, metala za beton ili ciglu. Upotrebljiv je i u mnogim drugim građevinskim lijepljenjima gdje je potrebna velika i trajna snaga učvršćivanja. Nezamjenjiv je kao radioničko ljepilo u spajanju prefabriciranih elemenata mramora i granita.

Megapoxy 69 je superiorno epoksidno lijepilo koje zadržava čvrstoću i nakon ponovljenih jakih udaraca i naprezanja. Megapoxy 69 dostupan je u kompletima od 4 litre. Sadržaj pojedinih sastojaka kompleta prethodno je doziran u pravilnom omjeru i spreman za upotrebu:


GRAĐEVINA:

lijepljenje metal / beton

lijepljenje betonskih elemenata

lijepljenje drvenih konstrukcija

lijepljenje metal / metal


KAMEN I DRVO:

lijepljenje granita i mramora

lijepljenje drva

laminiranje drva


NAUTIKA:

lijepljenje drvenih dijelova

lijepljenje stakloplastike

kitanje stakloplastike

laminiranje drva


Svojstva proizvoda:

OPIS VRIJEDNOST
omjer miješanja 1:1
boja izmješane smole poluprozirni gel jantar
čvrstoća na tlak 70 MPa
vlačna čvrstoća 30 MPa
posmična čvrstoća 15 MPa
najveća temperatura upotrebe 70° C

PAKIRANJE KOLIČINA CIJENA
kante 2+2 litre 4 litre set 140,00 EUR

Tehnički list proizvoda: Megapoxy 69


Video primjer – Lijepljenje mramornih okvira u radionici:

 

Epoksidna smola cijena i pakiranje


VRLO VAŽNO !

Komponente A i B pravilno dozirati i temeljito promiješati prije upotrebe. Minimalno vrijeme miješanja 3-5 min. Netočan omjer ili nedovoljno miješenje rezultira slabim fizičkim svojstvima stvrdnute smole. Površine koje se lijepe treba osušiti i temeljito očistiti od prašine, ulja i ostalih nečistoća. Minimalna  temperatura upotrebe je  10° C. Obavezno pročitati tehnički list proizvoda prije upotrebe.

Možda će vam se također svidjeti…